SECURITY ΘΗΒΑ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΘΗΒΑ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
2262021541 - 2122132063 - 2651234308ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ 24ΩΡΟ Κ.Λ.Σ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


1) Κατοπιν συννενοησης του ενδιαφερομένου πελάτη κλείνεται ραντεβού στο χώρο που θέλουμε να ασφαλίσουμε, έπειτα καταγράφονται οι ανάγκες του πελάτη και οι ιδιαιτερότητες του χώρου.

2) Στην συνέχεια γίνεται μελέτη για το μέγιστο αποτέλεσμα της ασφάλειας του χώρου που θέλουμε να ασφαλίσουμε και κλείνεται νέο ραντεβού για την παράδοση της μελέτης και της οικονομοτεχνικής προσφοράς.Γίνεται επίδειξη του συστήματος που προτείνουμε και αναλύουμε τον τρόπο λειτουργίας του και συμφωνούμε για την ημερομηνία εγκατάστασης

3) Γίνεται εγκατάσταση από ειδικευμένο Αδειούχο τεχνικό συνεργείο, και στην συνέχεια παραδίδονται φάκελος με τα πλήρη στοιχεία του συστήματος συνοδευόμενα από: εγγύηση 2 ετών έως και εφ' όρου ζωής, ανάλογα με το είδος σύμβασης που υπογράφεται, όπως επίσης και αποδεικτικό γνησιότητας του συστήματος που πιστοποιεί την αυθεντικότητα και αξιοπιστία του στο πέρασμα των χρόνων, οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και βιβλίο Service.

4) Το σύστημα συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης συνδέεται στο 24ωρο κέντρο μας λαμβάνοντας σήματα και εικόνα όλο το 24ωρο ενημερώνοντας τον πελάτη και την αρμόδιες αρχές.

5) Έπειτα στα διαστήματα που ορίζει η μελέτη ενημερώνουμε τον πελάτη για την τακτική συντήρηση του συστήματος του.


Με αυτόν τον τρόπο είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη για την άμεση εξυπηρέτησή του

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ - SMART HOMESmart Home σημαίνει συνδεσιμότητα. Όταν τα smartphones ήρθαν στην ζωή μας, κάναμε ένα μεγάλο άλμα στην συνδεσιμότητα Το smartphone μας επέτρεψε να συνδεθούμε στο Internet , να στέλνουμε email και sms, να πραγματοποιούμε λήψη αρχείων , και μια σειρά από άλλα πράγματα που απαιτούν σύνδεση.

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα έξυπνο σπίτι με παρόμοιο τρόπο . Αυτό που θέτει ένα έξυπνο σπίτι να ξεχωρίζει από τα άλλα σπίτια είναι ότι οι συσκευές σε όλο το σπίτι αλληλοεπιδρούν και ελέγχονται από μια κεντρική συσκευή . Ο κλιματισμός , τα φώτα , κλειδαριές , καθώς και διάφορα είδη κάμερες και οθόνες μπορούν να προστεθούν σε ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού και ελέγχονται από οπουδήποτε στο σπίτι ή συχνά από μακριά . Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με έναν αριθμό διαφορετικών τρόπων.

Ποιο είναι το όφελος από ένα έξυπνο σπίτι;
Ποιο είναι το όφελος όλης αυτής της σύνδεσης; Σε μία μόνο λέξη , την ευκολία . Έχοντας ένα έξυπνο σπίτι, σας επιτρέπει να κάνετε πολλά από τα πράγματα που κανονικά θα κάνατε - όπως τη ρύθμιση του κλιματισμού, να ρυθμίσετε τα φώτα , να προθερμάνετε τον φούρνο από το tablet ή το smartphone.Μπορείτε να ορίσετε χρονοδιαγράμματα για τις συσκευές σας , έτσι ώστε ορισμένα πράγματα θα συμβούν σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας , και ορισμένες συσκευές θα μάθουν ακόμη το χρονοδιάγραμμα και τις δραστηριότητές σας.

Εκτός από την ευκολία, ωστόσο , ένα έξυπνο σπίτι προωθεί επίσης την αποτελεσματικότητα. Για παράδειγμα , ένας έξυπνος θερμοστάτης μαθαίνει πώς θέλετε να να θερμαίνεται και να ψύχεται το σπίτι σας και ρυθμίζει τη θερμοκρασία , ώστε να έχουμε την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας .

Το ίδιο ισχύει και, όταν φεύγετε από το σπίτι , κερδίζοντας μείωση των λογαριασμών θέρμανσης και ψύξης . Το σύστημα οικιακού αυτοματισμού μαθαίνει επίσης από το πώς χρησιμοποιείται και κάνει προτάσεις για το πώς να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες συσκευές και τις συσκευές σας πιο αποτελεσματικά και οικονομικά.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ           ΦΥΛΑΞΕΙΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΠΛΥΣΙΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ
 • ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 • ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
 • IP CAMERAS
 • ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
 • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΘΥΡΩΝ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
 • ACCESS CONTROL
 • ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ
 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ 2 ΕΤΗ ΕΩΣ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
 • ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 • 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ